1eğitime bakışımız sayfasında ilk paragrafın yanınaEğitim programımız çocuklarımızın analitik ve stratejik düşünme becerilerini geliştirmek ve dikkat gelişimlerini desteklemek odaklı olarak Montessori eğitimi ile bütünleştirilerek çoklu zeka kuramına göre programlanmıştır. Her yaş düzeyine özel olarak programlanmıştır ve yaş gruplarına özel projeler ile geliştirilmiştir.

 

 


Temel Yapı Taşlarımız:

1eğitime bakışımız sayfasında temel yapı taşlarımız maddelerinin yanınaDİKKAT ODAKLI EĞİTİM

STRATEJİK DÜŞÜNME BECERİLERİ

ANALİTİK DÜŞÜNME BECERİLERİ

AHLAK EĞİTİMİ

 


 ÖNCELİKLERİMİZ

  • 1eğitime bakışımız sayfasında önceliklerimiz - güzel ahlak paragrafının yanınaGüzel Ahlak: Değerler eğitimi programımız dahilinde çocuklarımıza doğruluk, dürüstlük, sorumluluk, saygı, cesaret, arkadaşlık, dostluk, adalet, liderlik, hoşgörü, duyarlılık, şefkat ve merhamet değerlerini kazandırmayı hedefliyoruz.

 

 

 

 

 


  • 1eğitime bakışımız sayfasında önceliklerimiz - dikkat paragrafının yanınaDikkat: Başarı detaylarda gizlidir. Öğrenmenin ön koşulu olan dikkat gelişimini dikkat etkinlikleri kitap çalışmaları ve günlük dikkat çalışmaları ile destekleyerek çocukların öğrenmeye ve gelişmeye daha müsait olmalarını hedefliyoruz.

 

 

 

 


  • 1eğitime bakışımız sayfasında önceliklerimiz - özgüven paragrafının yanınaÖzgüven: Çocuklarımızın potansiyellerini keşfetme, kendilerini tanıma, fark etme ve kendilerine ilişkin hissettikleri özgüven duygusunu geliştirme adına çocuklarımızı zengin yaşantılar ile karşılaştırıyor, sorumluluklar vererek başarı duygusunu tattırıyor ve farklı proje çalışmaları ile onların toplum içinde performans sergileme konusunda istekli ve cesaretli olmalarını sağlıyoruz.

 

 


  • 1eğitime bakışımız sayfasında önceliklerimiz - hayal gücü paragrafının yanınaHayal Gücü: Profesörler çözüm bulamadıkları sorunlar ile ilgili bir de çocukların düşüncesini alırlarmış. Çocuklar da bilim adamlarının aklına gelmeyecek çözüm yollarını hayal güçleri ile bulurlarmış. Neden mi? Çünkü çocuklar hayal güçlerini daha o yaşlarda sınırlandırmamış olurlarmış. Bizler de haftalık hayal gücü sorularımız ile çocukların farklı durumlara çözümler bulmalarını sağlıyoruz. Böylelikle farklı düşünebileceklerini ve bunun çözüm getireceğini görmelerini istiyoruz. Bu çalışmalar ile çocuklarımız hayal güçlerini sınır tanımadan geliştiriyorlar.

 


  • 1eğitime bakışımız sayfasında önceliklerimiz - üretkenlik paragrafının yanınaÜretkenlik: Zengin hayal gücümüz ile tüketim çağına karşı gelerek kendi oyuncağımızı, kendi materyalimizi, kendi kitabımızı ve müzik aletlerimizi kendimiz üretiyoruz. Böylelikle üretme arzumuzu da arttırıyoruz. Bunlar bizim için daha kıymetli; çünkü onda emeğimiz ve hayal gücümüz var.

 

 

 


  • 1eğitime bakışımız sayfasında önceliklerimiz - kendi kendine yetebilme paragrafının yanınaKendi Kendine Yetebilme: Özgüven gelişiminde en etkili olan durum kendi kendine yetebilme duygusudur. Bizler Montessori Eğitimi anlayışı ile çocuklarımızı günlük hayata hazırlama çalışmaları yapıyor ve hayatlarını sürdürebilme becerisini kazandırıyoruz. Çocuklarımız bu sayede yapabiliyorum ve başarabiliyorum duygularını hissetmektedirler.

 

 

 

 


  • 1eğitime bakışımız sayfasında önceliklerimiz - sosyal uyum aidiyet duygusu paragrafının yanınaSosyal Uyum – Aidiyet Duygusu: Çocuğun kendini bir gruba dahil hissetmesi ve o grupla uyum içinde hareket edebilmesi oldukça önemlidir. Gün içinde yaptığımız grup projeleri ile çocuğun küçük grup içinde kendini ifade etmesini, öneri getirmesini, çözüm yolu bulmasını, ittifak sağlamasını, takım ruhu ile hareket etmesini sağlıyoruz. Oynadığımız grup oyunlarımız ile bu becerileri eğlenirken de geliştiriyoruz.

 

Çocuk böyle bir ortamda aynı zamanda, kendisi kadar başkalarının da olduğunu, onların da hakları olduğunu öğreniyor. Empati kurmayı, saygı duymayı, anlayışlı olmayı vurguladığımız eğitim anlayışımızla çocuklarımız hoşgörü ortamında eğitimlerini almaktadır.

 

Sosyal medyada paylaş